Tot empresari està obligat per llei, a oferir als seus treballadors una protecció eficaç davant els riscos professionals que impliqui el seu lloc de treball. 

En AsesorExpert prestem un servei de prevenció de riscos laborals, molt personalitzats i adaptats a les particularitats de la teva empresa i dels teus treballadors, en les especialitats de Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicologia aplicada.

Amb els nostres serveis de Prevenció de Riscos Laborals, guanyaràs en tranquil·litat i afegiràs valor al teu negoci.

Detectem els riscos laborals dels seus treballadors, proposem les mesures preventives necessàries, dissenyem i planifiquem la seva implantació i realitzem les formacions oportunes per conscienciar al seu personal.

Realitzem mesuraments precisos per identificar els agents biològics, físics i químics que es troben en cada lloc de treball i li proposem les mesures preventives oportunes, per cuidar de la salut de la seva plantilla.

Identifiquem riscos ergonòmics i psicològics, estudiant cada lloc de treball, i proposem les mesures preventives necessàries per adaptar cada lloc a les persones que exerceixen en ell la seva tasca professional.

Sol·licita pressupost sense compromís

    He llegit i accepto la política de Protecció de Dades